Cornuri cu budinca

de Lau in Dulciuri, 5 Feb 2011 | 8657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Coca:
  • 500g faina
  • 260 ml lapte
  •  zahar dupa gust in jur de 70 g
  • 75 g margarina
  • 25 g drojdie
  • 1 varf de sare
  • 1 ou
  • coaja de portocale
  • esenta de portocale
  • umplutura:
  • 1 plic budinca de vanilie(sau de care doriti)
  • 300 ml lapte
  • 4 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu budinca:

Drojdia se amesteca cu 2 linguri de zahar,2 linguri faina,ceva lapte pentru a face maiaua.

cand a crescut maiaua se aduga peste faina,se adauga margarina,oul,laptele,restul de zahar,sarea,se framanta coca,

se lasa la crescut.eu la final framant coca cu un pic de ulei.

umplutura:

din ingrediente sa face budinca conform instructiunilor de pe plic,lapte punem 300 in loc de 500 pentru ca sa iasa mai densa.

se intinde o foaie se decupeaza cu farfuria cerc si se imparte in 4,

fiecare triunghi se cresteaza putin in partea subtire,se pune umplutura in mijloc si se ruleaza cu grija,sau se poate face o bila si se intinde in oval,jumatate crestam si in cealalta punem umplutura , dupa care se ruleaza,se pun in tava se ung cu ou si se dau la cuptor la foc mic pana se rumenesc

TIPS-URI

1

se aseamana la gust cu cornurile 7 days

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu budinca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Albinita